Translate This Page

Πού να μείνετε

Απο ξενοδοχεία πέντε αστέρων και Spa μέχρι ιδιωτικές κατοικίες, υπάρχουνπολλαπλές επιλογές διαμονής για ιδανικές διακοπές στο παραδεισένιο νησί μας. 

Χώρα Σκοπέλου/ Στάφυλος

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να διαμείνουν στη Χώρα ή σε κοντινή απόσταση απο τουριστικά μαγαζιά και εστιατόρια υπάρχει μεγάλη ποικιλία απο ξενοδοχεία, διαμερίσματα και κατοικίες.

Κάποια απο τα πλεονεκτήματα του να μείνετε στη Χώρα είναι οτι μπορείτε να πάτε με τα πόδια στο λιμάνι όπου βρίσκονται πολλά μαγαζιά, καφετέριες και εστιατόρια. Θα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε απο τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων και τουριστικών σκαφών του νησιού που αναχωρούν καθημερινά απο την περιοχή του λιμανιού. Οι επισκέπτες επίσης θα έχουν το πλεονέκτημα να βρίσκονται κοντά στην ᾽νυχτερινή ζωή᾽ του νησιού, στις τακτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και ότι κάποιος περιμένει να βρεί σε μία μικρή πόλη.

Για αυτούς που επιθυμούν να μείνουν λίγο πιο έξω απο την πόλη αλλά την ίδια στιγμή να είναι κοντά, η περιοχή του Σταφύλου είναι η ιδανική τοποθεσία. Επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν πολλές επιλογές διαμονής, εστιατορίων, καφετεριών και εύκολη πρόσβαση σε δύο απο της ομορφότερες παραλίες του νησιού (Στάφυλος & Βελανιό). Με πέντε μόλις λεπτά απόσταση με τοαυτοκίντητο, ο Στάφυλος προσφέρει γαλήνη και ιδιοτικότητη με την επιλογή να βρίσκεστε κοντα στην ᾽καρδιά᾽ του νησιού. 

Μια πλήρης λίστα με τις επιλογές διαμονής θα βρίσκεται πολύ σύντομα εδώ. Μέχρι τότε μπορείτε να πατήσετε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις επιλογές που το νησί της Σκοπέλου έχει να σας προσφέρει.

Νέο Κλήμα(Έλιος)/ Παλιό Κλήμα

Το Νέο Κλήμα είναι ένα σχετικά νέο χωριό στις δυτικές ακτές της Σκοπέλου. Είναι μια φιλόξενη κοινότητα που προσφέρει μερικές απο τις πιο όμορφες θέες στο νησί.
Με ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ιδιωτικά σπίτια, οι επισκέπτες θα απολάυσουν μεγάλες παραλίες. Το χωριό οριοθετείται απο μαγευτικό πευκόφυτο δάσος για να εξερευνήσεις, με πολλά μονοπάτια προσβάσιμα απο το χωριό. Το Νέο Κλήμα είναι ιδανική επιλογή για μικρές οικογένειες ή άτομα που ψάχνουν ήρεμες διακοπές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του χωριού www.NeoKlima.com

Το Παλαιό Κλήμα βρίσκεται κοντά στο Νέο Κλήμα και προσφέρει θεαματική θέα στη θάλασσα. Ως παραδοσιακό χωριό, έχει περιορισμένες ανέσεις αλλά η θέση του ανάμεσα στο Νέο Κλήμα και τη Γλώσσα σημαίνει ότι κατα τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν προμήθειες με μια πολύ σύντομη διαδρομή με αυτοκίνητο.
Με πολλές επιλογές τὀσο σε διαμερίσματα όσο και σε σπίτια, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αυτό το παραδοσιακό χωριό με τον τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες τους. 

Γλώσσα/ Λουτράκι

Το χωριό της Γλώσσας βρίσκεται νοτιοδυτικά του νησιού και πάνω απο το λιμάνι του Λουτρακίου. Σε ύψος πάνω απο 200 μέτρων πάνω απο τη θάλλασα, οι επισκέπτες θα περιμένουν να απολαύσουν μαγευτικές θέες προς το γειτονικό νησί της Σκιάθου και της Εύβοιας.

Στη Γλώσσα υπάρχουν πολλές επιλογες διαμονής καθώς και τοπικά μαγαζιά, πολιτιστικά μνημεία και εστιατόρια για καθε γούστο. Με συχνές μουσικές βραδιές και χορευτικές εκδηλώσεις, θρησκευτικές τελετές και φεστιβάλ, η Γλώσσα είναι η τέλεια τοποθεσία για όσους ψάχνουν μια ήρεμη αλλά ταυτόχρονα εμπλουτισμένη εμπειρία κατα τη διαμονή τους στη Σκόπελο.

Το Λουτράκι εξυπηρετεί ως ένα απο τα δύο βασικά λιμάνια της Σκοπέλου. Με επιλογές σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και σπίτια, οι επισκέπτες μπορουν να βρούν διαμονή για κάθε ανάγκες. Το Λουτράκι προσφέρει πολλές καφετέριες, εστιατόρια και μπάρ καθώς και όμορφες παραλίες κατα μήκος του γραφικού λιμανιού. Στο Λουτράκι υπάρχουν επίσης πολλά ιστορικά μνημεία που μπορουν οι επισκέπτες να επισκεφτούν.

Παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας συχνά για ανανεώσεις σχετικά με την πλήρη λίστα σε επιλογές διαμονής στο νησί. Στο μεταξύ, κάντε κλίκ στους παρακάτω συνδέσμους για να βρέιτε την ιδανική τοποθεσία για εσάς. 

Άλλες Περιοχές

Εκτός απο τα 3 κύρια κέντρα πληθυσμού της Σκοπέλου, υπάρχουν πολλές άλλες μικρότερες κοινότητες και ατομικές κατοικίες που μπορούν να ελκύσουν τον επισκέπτη. Για παράδειγμα, η περιοχή του Πανόρμου με τον φυσικό του ορμίσκο, την μεγάλη παραλία με τα καθαρά γαλάζια νερά, έχει πολλά εστιατόρια, μπάρ, διαμερίσματα και καλής ποιότητας ξενοδοχεία. Βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού και είναι ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ξεκούραστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Για περισσότερο απομονομένη παραθαλάσσια επιλογή,οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν την περιοχή του Αγνώντα. Αυτή η μικρή κοινότητα έχει πολλά να προσφέρει σε επισκέπτες που ψάχνουν ησυχία και απομόνωση με εστιατόρια, καφετέριες καθώς και παραλία με ένα μικρό λιμάνι. Σε κοντινή απόσταση απο τη Χώρα και την παραλία του Στάφυλου, ο Αγνώντας είναι ιδανική τοποθεσία.

Υπάρχει μεγάλος αριθμός από άλλες επιλογές που οι επισκέπτες μπορόυν να εξερευνήσουν. Απο βίλλες πάνω στο βουνό με μαγευτικές θέες, μέχρι κρυμμένα εξοχικά ανάμεσα σε δάση και κοιλάδες για ξεκούραση και απομόνωση, η Σκόπελος έχει κάτι να προσφέρει για όλους..

Ακολουθήστε το MySkopelos.EU στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

#MySkopelos #SkopelosClub #Skopelos #SkopelosIsland  #Greece #Holiday #Vacation #Summer2020 #DontCancelPostpone #Greece2020 #GreekSummer #visitGreece

Copyright SkopelosMedia